Co ženám nejčastěji ničí sexuální život

13.06.2010 21:47

V zaměstnání a na ulici ženám obvykle sebevědomí nechybí, ovšem jakmile vejdou do ložnice, otřásá s nimi velká dávka nejistoty. Pro téměř tři čtvrtiny mladých žen je doslova smrtící představou, že muž/žena/ uvidí jejich povadlé a tlusté tělo v akci. Až 73 procent žen o sobě silně pochybuje a nevěří, že jsou dostatečně smyslné a krásné. U žen matek pak nejčastěji převládají deprese ze strijí.

"Za pochybnosti žen velmi často mohou média a společnost, jelikož neustále opěvují ultra tenké a elegantní modelky či herečky," tvrdí pro Daily mail expert a kouč Spurr.

Podle tohoto lékaře se však ženy trápí naprosto zbytečně. Mužům jsou při samotném milování nějaká kila navíc či kosmetické vady ukradené. Při sexu totiž výhradně přemýšlí o svém potěšení, než o nějakých nedostatcích na ženském těle.

Více jak polovina žen předstírá orgasmus

Ženy si kazí svůj milostný život i kvůli dalším věcem, jako je např. předstírání orgasmu. Podle průzkumu časopisu Cosmopolitan, kterého se zúčastnilo 3 000 žen ve věku mezi 18 - 40 lety, totiž orgasmus předstírají až tři ženy z pěti.

Bohužel to má za následek jediné: muži nemají absolutně důvod něco měnit či se nějak víc snažit. Ženy jsou tak samy proti sobě. V L vztahu je předstírání hodno Oscara.. :) pozn.Dwy

Zajímavé je také zjištění, že až jedno procento žen svůj sexuální život považuje za skutečnou katastrofu.

Naštěstí existují i ženy, které jsou se svým sexuálním životem spokojené. Až jedna třetina žen zažívala se svým partnerem v době průzkumu svůj nejlepší sex v životě. Pokud jim něco chybí, pak maximálně větší četnost.

Koho ženy vyhledávají

U mužů ženy nejčastěji hledají smysl pro humor, společné zájmy a shodné hodnoty. Tyto vlastnosti jsou pro ně mnohem důležitější než pěkný vzhled a peníze.

Naopak co ženy na mužích skutečně nesnáší, to je nedostatečná hygiena muže, pivní pupek, chlupatá záda a povadlá prsa.

To jsou možná i ty důvody, proč stále velké množství žen nemůže ulovit toho "pravého".

Zdroj: www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/202951-co-zenam-nejcasteji-nici-sexualni-zivot.html

—————

Zpět


Kontakt

Parles

3 časová pásma na východ od Prahy a 3 časová pásma na západ od Brna.