Lesby mají svoji Zkrocenou horu

11.05.2010 20:50

 

Velký milostný příběh o lásce a nenávisti Hannah Free vychází právě na DVD. Trailer uvnitř článku.

Držitelka Zlatého glóbu a televizní ceny Emmy, vynikající filmová a divadelní herečka Sharon Gless (66) natočila - bez nároku na honorář - lesbický příběh Hannah Free, který právě přichází na DVD na americký trh.

Sharon, která hrála také v seriálu Queer As Folk, vytvořila postavu Hannah zamilované navzdory odporu rodiny do dívky Rachel. Obě žijí na tradičním maloměstě, kde se setkávají s nenávistí a vyčleněním. Jejich dobrodružný a silný vztah ale ustojí kdekterou překážku včetně nevěry, světové války a napadání od vlastní rodiny.

Film v roce 2009 získal ocenění na několika mezinárodních filmových festivalech s gay a lesbickou tématikou. Colour Planet tak možná přináší dobrý tip pro dramaturgy festivalu Mezipatra...

DVD v angličtině je možné zakoupit už za 19,95 dolarů, mějte ale na paměti, že některá DVD nejsou přehratelná v evropských DVD přehrávačích.

Trailer - www.wolfereleasing.com/trailers/flvtrailer.asp?file=hannahfree.flv&name=Hannah+Free&t=wolfe&s=fit&w=500&h=320&TB_iframe=&TB_iframe=

 

zdroj - www.colourplanet.cz/71595-lesby-maji-svoji-zkrocenou-horu

—————

Zpět


Kontakt

Parles

3 časová pásma na východ od Prahy a 3 časová pásma na západ od Brna.