Lekce milování nejen pro víkend

06.03.2011 20:08

 

1. Ukažte, co se vám líbí, a řekněte, co ne
Jen málokdo je v sexu skutečně otevřený, a tak není divu, že je tak mnoho lidí ve svých vztazích nespokojeno. Přitom stačí velmi málo, ukázat, případně říct, co je člověku příjemné, co ho vzrušuje a co ne. V přímé komunikaci by se mělo začínat vždy tím pozitivním, tedy tím, co se vám líbí a až následně upozornit na věci, které nemusíte.

Pokud nedokážete tyto věci říkat nahlas, pak použijte mimiku a dejte tomu patřičnému třeba jen pomocí gest vědět, zda je to či ono to pravé ořechové.

Samozřejmě ne každý má zcela běžné sexuální choutky a díky předchozím zkušenostem má prostě strach, že bude odmítnut jako předtím. Nicméně pokud to nezkusí, těžko někdy dojde k jeho uspokojení.

2. Šaty dělají člověka, prádlo zase chuť
Nejde jen o to koupit si krásné a kvalitní prádlo, ale také umět ho nosit a díky němu i partnerku patřičně navnadit. Někdy stačí poslat smsku, jindy pošeptat do ouška v nečekaný okamžik: "Myslela jsem zrovna na tebe, když jsem v obchodě uviděla nádherné prádélko, nechtěl bys ho vidět? Myslím, že mi skutečně sluší ..."

Další možností, jak správně využít svůdnost prádla, je osvojit si umění svlékání.

Tip: Zpomalte a svlékejte své svršky pozvolna. Pokud vám to pomůže, pusťte si k tomu pěknou muziku a nebraňte se soukromému striptýzu.

3. Zapomeňte na nedostatky
Pokud máte komplexy ze své postavy či jednotlivých částí těla, pak na ně v posteli prostě zapomeňte. Když tak neučiníte, nikdy nebudete natolik uvolnění a bezprostřední. Nesnažte se zakrývat své chyby, i vědecké studie potvrdily, že při milování jsou různé nedokonalosti to poslední, na co protějšky pohlíží ...

4. Nádherné očekávání
Skvělý sex především spočívá v očekávání. V umění udržet vysoké napětí například změnou tempa či silou doteku. Pokud budete střídat intenzivní tempo s jemnými doteky, prožitek bude o zcela něčem jiném, než když se budete milovat v jednom tempu.

5. Noc ve tvé moci
Určete si dvě noci, kdy se budete moc věnovat jen sami sobě. První noc prožijte tak, jak jste zvyklí, klidně ponechte aktivitu na partnerce. Ovšem ta druhá noc by měla být jen ve vaší režii a měla by maximálně povzbudit partnerčinu fantazii.

6. Nevaž se, odvaž se
K sexu i milování patří nejrůznější zvrhlosti, třeba i drobné vulgárnosti. Nicméně řada lidí se stydí a odvahu k těmto věcem sbírá i několik let. Pomoci jim mohou i zjevné nevinnosti.

Tip: Během sledování televize požádejte partnera, zda jej můžete políbit. Na polibek navažte další otázkou ...zda ho můžete políbit na krku apod. Nenuceně se tak dostanete i k místům, jež byste jen tak od sebe nedokázaly ani pojmenovat.

7. Polibky nepatří jen na ústa
Ženy se všeobecně rády líbají a polibky pro ně někdy znamenají víc než samotné milování.

Tip: Vyzkoušejte s partnerem jednoduchý trik. Každý si napište svůj seznam, kde na těle byste chtěli od toho druhého cítit polibky. Vězte, že na takovou noc s partnerkou nikdy nezapomenete.

8. Jazyk řekne víc než ústa

Jazyk stimuluje ostatní svaly mnohem více, než samotné rty. Proto i takové olíznutí šíje udělá s člověkem doslova divy. Nebraňte se tedy používat jazyk místo doteků rtů i rukou při poznávání citlivosti těla.

9. Důležité poznání

Nebojte se zkoušet nové polohy, místa či erotické pomůcky. Experimentování k sexu prostě patří. Samozřejmě vše nové nemusí být příjemné, ale bez vyzkoušení to nikdy nezjistíte.

Nebraňte se ani společnému sledování pornografických filmů. Mohou vám být inspirací, ale i posloužit jako prostředek pro větší stimulaci smyslů.

10. Tma posiluje smysly
Pokud oslabíte nějakým způsobem jeden smysl, o to více fungují ostatní. Proč tedy jednou za čas nezakrýt partnerovi oči šátkem nebo třeba jen dlaněmi či zakrýt uši? Budete mile překvapeni, co to s partnerem udělá ...

11. I prožitky z orgasmu lze zesílit
Ženy mají tendence při orgasmu zadržovat dech, což je podle odborníků špatně. Naopak by se měly pokusit o co možná nejhlubší nádech. Tak aby se do těla dostalo co nejvíce kyslíku a tělo bylo maximálně prokrvené.

Prožitky z orgasmu lze také zesílit výkřiky, které podle průzkumů jednoznačně zvyšují sexuální vzrušení protějšků.

Kvalitní sex je pro vztah velmi důležitý, a pokud při něm dlouhodobě nedochází k plnému uspokojení, pak většinou dochází i k dalším nedorozuměním ve vztahu, případně k nevěře. Proto je lepší těmto stavům předcházet a i v sexu hledat nové náboje.

Mírně upravený zrodj: www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/226779-lekce-milovani-nejen-pro-sobotni-vecer.html?ref=boxE

 

—————

Zpět


Kontakt

Parles

3 časová pásma na východ od Prahy a 3 časová pásma na západ od Brna.